Doğanhisar Başköy Hüseyin Ayverdi Anaokulu
Başköy Mahallesi Doğanhisar/KONYA

VİZYON

Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek; bugünün küçükleri , yarının büyükleri olacak çocuklarımızı, mutlu, başarılı, kendine güvenli, sorun çözebilen, karar verebilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, duyguları gelişmiş bir şekilde yetiştirmek…

MİSYON

3 -6 yaş aralığındaki çocuklarımıza sevgi ve güven ortamı içinde kaliteli eğitim vererek,var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,bilişsel sosyal, dil, pisikomotor, özbakım becerilerinin gelişimini desteklemek. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere sahip,kendine güvenen başarılı ve neşeli çocuklar yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak… Okul öncesi eğitimi tanıtmak, yaygınlaştırmak ve her çocuğun okul öncesi eğitim almasını sağlamak.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

09.00-14.00

Kaloriferli

İlçe Merkezine 8,3 km, İl merkezine 110 km uzaklıktadır.